Nordkorea schwester

  • 22
nordkorea schwester
nordkorea schwester

Nordkorea schwester | Gråtanfall bryter ut på teatern när Kims syster nämner sin brors “feber”. Det dröjde inte länge innan Kim Jong Uns syster talade efter att han tillkännagav seger över Corona. Att gråta är oundvikligt när hon berättar om sin brors sjukdom. Många människor är tätt packade i ett rum, alla med smärtsamma miner.

torka sina ögon med en vävnad: De senaste sändningarna från nordkoreanska statliga medier visar dessa udda scenarier. Vår app, tillgänglig för Apple- och Android-smarttelefoner, är det bästa sättet att få uppdateringar i realtid om vad som händer i Berlin, Tyskland och över hela världen när du är på språng. Amerikanska aktuella händelser

Kim Yo Jong, syster till Nordkoreas ledare Kim Jong Un, gjorde sin debut för att tala inför publik i en video som publicerades på Twitter av portalen “NK News”. Under den korta Covid-19-epidemin i Nordkorea hävdar hon att hennes bror Kim Jong Un hade feber och hotar med “förintelse” mot de sydkoreanska myndigheterna.

Publiken börjar gråta. Den nordkoreanska regeringen har sagt att coronaepidemin är över. På liknande sätt har Kim Yo-jong, härskare Kim Jong-syster, uns placerat ansvaret för spridningen av coronaviruset på Sydkorea.Kim Jong-syster uns hotar “utrotning” och har uttalat sig mot Sydkorea.

Kim Jong-syster uns påståenden om att propagandablad som släppts i Nordkorea är skyldiga till spridningen av “sjukdomen”. Vi fick några “smutsiga föremål” från Seoul. Kim Yo-jong, 33, hotade med “vedergällning” och “utrotning” av viruset och den sydkoreanska regeringen. Diktator Kim Jong-un

uppenbarligen hade själv Covid-19 Detta var första gången Kim Jong-syster, uns som allmänt ses som inflytelserik, talade i statlig tv i Nordkorea. Hon gav också läkare i Pyongyang tips om att hennes bror hade blivit allvarligt påverkad av Covid-19. Eftersom Kim Jong-un fortfarande var vid makten hade han inget sätt att slappna av.

Uppkomsten av coronapandemin, känd i Nordkorea som “feber”, erkändes inte förrän våren 2022. Landets 39-årige ledare har förklarat “framgång” mot sjukdomen eftersom inga nya fall har rapporterats i två Veckor. NGO:s på plats påpekar dock

I Nordkoreas sviktande sjukvårdssystem finns det i princip ingen testinfrastruktur. I fallet med en militär konfrontation har Nordkorea hotat Sydkorea med en kärnvapenattack. Kim Yo Jong, den viktiga systern till Nordkoreas ledare Kim Jong Un, höll nyligen ett offentligt tal och förnekade att Sydkorea är “den primära motståndaren” till hennes land.

Om Sydkorea fortsätter med militära konflikter, “skulle vår kärnvapenstyrka verkligen fullgöra sin plikt”, citerade hon på tisdagen av officiella medier. Den styrande arbetarpartiets tjänsteman höll uppe den krigiska ton som hon hade börjat använda några dagar tidigare. I sammanhanget beror detta på

påståenden från Sydkoreas försvarsminister, Suh Wook, om deras förmåga att inleda en attack mot Nordkorea. Som ett resultat av Kims hot utsätts Sydkorea för en mycket verklig fara. Mot bakgrund av de ökande spänningarna i regionen förklarade Sydkoreas försvarsminister Suh offentligt på fredagen att hans lands väpnade styrkor är “exakt kapabla till”

så snart som någon indikation på en förestående attack mot Sydkorea upptäcks, slå “snabbt” till uppskjutningsplatserna och ledningscentralerna från vilka missilerna har sitt ursprung i Nordkorea. Kim har sedan dess utfärdat ett uttalande där hon hänvisade till kommentarerna som en “irreparabel enorm blunder”. Använder termen “kärnvapen” i ett hot om förebyggande attack

en “fantastisk dagdröm” där “tillstånd” existerar. Regionen har upplevt eskalerande spänningar innan Kims uttalanden. Isolerade nationer är enligt FN:s regler förbjudna att utföra kärnvapenmissiltest. Nordkorea hävdar att de nu har kärnvapenkapacitet. Det råder viss osäkerhet om dess klassificering, dock p.g.a

nordkorea schwester

behandlar kärnvapensamtal. Tyvärr, efter mer än tre års samtal, har det inte skett några framsteg i kärnkraftssamtalen med USA. Syster till Nordkoreas ledare Kim Jong-un uppger att Sydkorea inte är landets främsta fiende. Men hon betonar att om nationen vill ha militär makt,

I händelse av en konflikt har Nordkorea förbundit sig att “göra sin plikt” som kärnvapenmakt. I fallet med en militär konfrontation har Nordkorea hotat Sydkorea med en kärnvapenattack. Nordkoreas ledare Kim Jong-inflytelserika uns syster Kim Yo-jong har uttalat att Sydkorea inte är hennes lands “primära fiende”.

34-åringen citerades av statliga medier på tisdagen för att “vår kärnvapenstyrka kommer utan tvekan att utföra sin plikt” om Sydkorea fortsätter en militär konfrontation. Högsta tjänstemannen i det regerande arbetarpartiet fortsatte den stridbara hållning hon hade intagit några dagar tidigare. En förklaring av det historiska sammanhanget

försvarsminister Suh Wooks påståenden om hans lands förmåga att inleda ett angrepp på Nordkorea. Som ett resultat av Kims hot utsätts Sydkorea för en y verklig fara. På fredagen offentliggjorde Suh att den sydkoreanska militären är kapabel att “precis och snabbt” attackera USA.

missiluppskjutningar och ledningsposter i Nordkorea så snart tecken på en attack mot Sydkorea blir uppenbara. Kim har sedan dess utfärdat ett uttalande där hon hänvisade till kommentarerna som en “irreparabel enorm blunder”. Förebyggande attacker mot en “kärnvapenstat” är en “bra idé”, enligt författaren till en ny artikel om ämnet.

dagdröm”. Regionen har upplevt eskalerande spänningar innan Kims uttalanden. Ett nytt ICBM-test av Nordkorea har väckt oro bland sina grannar. Isolerade nationer är enligt FN:s regler förbjudna att utföra kärnvapenmissiltest. I en ny proklamation har Nordkorea utropat sig själv som en

Kärnenergi. På grund av pågående förhandlingar om dess kärnvapenprogram är dess status nu okänd. Tyvärr, efter mer än tre års samtal, har det inte skett några framsteg i kärnkraftssamtalen med USA. Ur Nordkoreas perspektiv var händelsen i fråga positiv. Enligt

Enligt statliga medier uttalade Kim Jong Un att det “nya coronaviruset” utrotats i Nordkorea vid ett nationellt toppmöte om åtgärder för att bekämpa pandemin onsdagen (10 augusti) i Pyongyang. Inte ens för tre månader sedan,

Det var första gången en coronaepidemi bekräftades i det mycket begränsade landet. Kim Yo Jong från Nordkorea inleder en attack mot Sydkorea. Kim Yo Jong, Kim Jong Uns syster, använde tillfället att inleda en retorisk attack mot Sydkorea medan hennes bror verkade sprida goda känslor och undvek att nämna Seoul.Uppfattade motståndare till Nordkorea.

nordkorea schwester

Nordkorea schwester | Gråtanfall bryter ut på teatern när Kims syster nämner sin brors “feber”. Det dröjde inte länge innan Kim Jong Uns syster talade efter att han tillkännagav seger över Corona. Att gråta är oundvikligt när hon berättar om sin brors sjukdom. Många människor är tätt packade i ett rum, alla med smärtsamma miner.…

Nordkorea schwester | Gråtanfall bryter ut på teatern när Kims syster nämner sin brors “feber”. Det dröjde inte länge innan Kim Jong Uns syster talade efter att han tillkännagav seger över Corona. Att gråta är oundvikligt när hon berättar om sin brors sjukdom. Många människor är tätt packade i ett rum, alla med smärtsamma miner.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.