Kambundji vater

  • 18
kambundji vater
kambundji vater

Kambundji vater |Kambundji Mujinga Mujinga Kambundji föddes i Bern, Schweiz den 17 juni 1992. Han tävlar för Schweiz i sport. Hon har nu de schweiziska rekorden på 60, ​​100 och 200 meter. 2022 nådde hon sin atletiska topp och vann tre medaljer vid inomhus-VM: en vardera i 60- och 200-meterstävlingarna.

Tillsammans med 100-metersloppet på EM. Han växte upp i Bern av sin schweiziska mamma och kongolesiska pappa. Hon är en av fyra barn; hennes yngsta syster är olympisk häcklöpare Ditaji Kambundji. När det kommer till 100-metersloppet ligger Muswama Kambundji från Schweiz på nionde plats både 2017 och 2020, och hennes andra syster, Musa, är också en topp-20-spelare.

idrottare. Mujinga Kambundji fortsatte sin utbildning i företagsekonomi vid en privat institution efter examen från handelshögskolan PHW Bern. Liebefeld, en förort till Bern, är där hon bor. Valerij Bauer har varit medlem i laget sedan hösten 2013. Berns bantrupp har tränat en av sina egna, Mujinga Kambundji. Stad

STB Athletes är en gymnastikklubb. Den annalkande hösten 2017 bestämde hon sig för att avsluta saker med Bauer. Hon fick så småningom framgång med Henk Kraaijenhof som sin nya tränare, men deras tid tillsammans varade bara till slutet av 2017. Efter det var hennes barndomscoach Jacques Cordey den enda personen som hjälpte henne snarare än en betald tränare.

mentor, och hennes nuvarande mentor, Adrian Rothenbühler. Sedan april 2018 har hennes tränare varit Rana Reider. Hon har tränat i Schweiz och London med sin nya tränare, Steve Fudge, i väntan på världsmästerskapen 2019. Ett tidigt genombrott för Kambundji i den kortare

höjd- och längdhoppstävlingarna var en föraning om hennes framtida framgångar på längre distanser. Hon vann 100- och 200-meterstävlingarna vid de schweiziska mästerskapen och placerade sig på andra plats i 100-meterstävlingen vid 2009 års European Summer Youth Olympic Festival i Tammerfors. Kambundjis hastigheter på 100 och 200 meter var snabbare än vad som krävdes, och han kvalificerade sig till finalen i båda grenarna.

Tävling om 2010 års European Champion Clubs’ Cup, som fungerade som ett kval till U20-VM. Vid EM i division II i Belgrad tävlade Kambundji för Schweiz på 100 och 200 meter och vann det senare. Hon tävlade i semifinalen på 200 meter vid U20-VM.stafett, och mästerskapet på 100 meter häck.

Kambundji kunde inte försvara sin schweiziska mästerskapstitel i år på grund av schemaproblem med U20-VM. Kambundji tävlade i 100- och 200-metersloppen vid junior-EM 2011 i Tallinn, och han slutade sexa i båda.

Estland. Han slog ett nytt schweiziskt rekord i meterstafetten den 30 juni 2011. Efter att hennes storasyster Mujinga Kambundji tagit medalj i EM, följde hennes yngre syster Ditaji i hennes fotspår och tog även hem ett brons. Mormor Hanni hjälpte mig också att vinna brons på 100 meter häck. Själva omnämnandet av det får Kambundji att skratta.

Pärlor från hennes fars dokumentsamling Mujinga Kambundji ger Blick unik tillgång till sin fars videovalv och ger kommentarer om höjdpunkterna från hennes uppväxt.Kambundjis är den snabbaste familjen i Schweiz; de föredrar att ta det lugnt, men de kommer alltid igenom i kopplingen. Bevis, om det måste visas fysiskt,

En vecka innan OS-starten gav 19-åriga Ditaji Kambundji det imponerande genom att vinna 100 meter häck vid U20-EM med en rekordstor segermarginal. Den yngsta Kambundji-systern, tillsammans med sina äldre och yngre systrar, kommer att göra sin OS-debut i Tokyo.

syster Mujinga, 29 år, som är i sin tredje match. Mujinga, bronsmedaljör på 200 meter vid världsmästerskapen 2019, är på toppen av sin karriär medan Ditaji precis har börjat. Du och din bror Mujinga är sprinters, och dina systrar Kaluanda och Muswama är också. Bara vem är

kambundji vater

person med den långsammaste reaktionstiden? Närheten till familjen Kambundji har blivit lore. Mamma Ruth och pappa Safuka, Mujingas största fans, får alltid sällskap av sin eklektiska grupp av vänner och familj vid viktiga evenemang. Rio de Janeiro, till exempel 2016. Ditaji: Vi var en stor grupp – 13 av oss – som reste till Brasilien för att visa vårt stöd för Mujinga. Familjemedlemmar,

Vi är en grupp på 13 kvinnor som inte ofta skulle resa tillsammans (flickvänner, systrar). Ändå var det fantastiskt och roligt hela tiden. samt ganska stökigt. På 100 meter är Mujinga Kambundji den första schweiziska kvinnan som någonsin sprungit loppet på under 11 sekunder. Hon är mellanbarnet bland fyra

föddes i Schweiz till en schweizisk far och en kvinna från Kongo. Hon kom först till allmänhetens uppmärksamhet efter hennes silvermedaljprestation på 100 meter och hennes guldmedaljprestation 4×100 meter stafett vid 2009 års European Youth Olympic Festival. Hon vann de schweiziska titlarna på 100 meter och 200 meter samma år.

utmärkelser, och det schweiziska friidrottsförbundet utsåg honom till årets idrottare. Hon har åstadkommit mycket sedan dess, bland annat vunnit 200-meterstävlingen i EMs andra liga och satte ett nytt schweiziskt nationellt rekord på U20-nivå.

Kambundji kom också med i den schweiziska OS-truppen 2016, och tävlade i semifinalerna på 100 och 200 meter. Hon hade tidigare samma år tagit brons på 100 meter vid EM i Amsterdam. 2018 världsmästerskap inomhus, Glasgow, Skottland

I Birmingham tävlade Kambundji i 60-metersfinalen och placerade sig på tredje plats och fick en bronsmedalj. Vid VM 2019 i Doha vann hon brons på 200 meter. Det är ett pris som inte ens de mest optimistiska människorna kunde ha förutspått, och ändå får det oss att vilja spela på framtiden desto mer.

dröm. Anledningen är att de uppåtgående bara väntar bakom de väletablerade. Familjen Bernese Kambundji, ledd av den trettioårige supersprintern Mujinga, firar sin sons dubbla guld- och silvermedaljprestationer på 100 och 200 meter. Slutligen, den sista kvällen av finalen, henne Hennes yngre syster Ditaji, som är tio år yngre, skapade rubriker genom att ta brons på 100 meter häck.

Berner-atleten börjar starkt, håller tempot och saktar sedan ner tillräckligt för att sluta fyra och sparar en tiondels sekund. Holländska Nadine Visser Alla hejar på dig i Stående Ruth, Safuka, Kaluanda och Muswama, deras föräldrar. Till och med mormor, 88-åriga Hanni Nafzger, tävlar för första gången i en stor titelkamp i ett annat land. Hon har en nära relation med systrarna Kambundji; Mujinga talar för dem när hon säger: “Din

Jag går till min familjs Noflen-fastighet när jag behöver lite ensam. Utanför staden kan du alltid hitta något gott att äta, en varm plats vid den öppna spisen på vintern och en solig plats att koppla av på sommaren. Det är fritidshuset där alla träffas. Detta borde avskaffa all skepsis angående dessa kommentarer.Under söndagskvällen. Familjen Kambundji, med hjälp av sin mormor Hanni, är de snabbaste systrarna i hela Europa.

kambundji vater

Kambundji vater |Kambundji Mujinga Mujinga Kambundji föddes i Bern, Schweiz den 17 juni 1992. Han tävlar för Schweiz i sport. Hon har nu de schweiziska rekorden på 60, ​​100 och 200 meter. 2022 nådde hon sin atletiska topp och vann tre medaljer vid inomhus-VM: en vardera i 60- och 200-meterstävlingarna. Tillsammans med 100-metersloppet på EM.…

Kambundji vater |Kambundji Mujinga Mujinga Kambundji föddes i Bern, Schweiz den 17 juni 1992. Han tävlar för Schweiz i sport. Hon har nu de schweiziska rekorden på 60, ​​100 och 200 meter. 2022 nådde hon sin atletiska topp och vann tre medaljer vid inomhus-VM: en vardera i 60- och 200-meterstävlingarna. Tillsammans med 100-metersloppet på EM.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.